Over Bouwaandeel

Vastgoed crowdfunden veronderstelt een nieuwe vorm van vastgoedontwikkeling en -belegging die gebruik maakt van digitale ontwikkelingen, die transparanter is en waarin meerwaarde voor de gebruiker en omgeving centraal staan. Bouwaandeel zet zich hier met hart en ziel voor in.

Het team

Bouwaandeel wordt gerund door een multidisciplinair team met een frisse blik op projectontwikkeling. Het team heeft een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis op het gebied van architectuur, vastgoed, vastgoedfinanciering, communicatie en online innovatie.

Pasfoto Hendrik van Zadelhoff
Hendrik van Zadelhoff, financiën
Pasfoto Nick Blom
Nick Blom, CEO

 

Raad van advies

De raad van advies adviseert en beoordeelt de risico’s en kansen van binnenkomende vastgoedontwikkelingen en -belegginsvoorstellen.

Bouwaandeel werkt samen met de volgende partijen:

Webclusive
FIZ advocaten

Ontheffing AFM

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) verleent Bouwaandeel per 2-augustus 2016 een ontheffing voor het bemiddelen in opvorderbare gelden op grond van artikel 4:3 lid van de Wft. De dagelijkse beleidsbepalers van Bouwaandeel zijn getoetst op vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. De ontheffing van Bouwaandeel B.V. zal worden beperkt tot het bemiddelen in leningovereenkomsten aan ondernemingen. Met de ontheffing van de AFM is het Bouwaandeel toegestaan om crowdfunding voor vastgoed zelfstandig te organiseren. Ondernemingen kunnen via Bouwaandeel geld lenen van particulieren.
 


 

Contact

Bouwaandeel B.V.
Westblaak 177 
3012 KJ Rotterdam
KvK 61561118

[email protected]

Bekijk de Algemene voorwaarden voor investeerders of Algemene voorwaarden voor initiatiefnemers.

Discussieer mee in de Crowdfunding voor Vastgoed discussiegroep en volg ons op Linkedin.

Bekijk leuke reportages en updates over projecten op onze Facebook pagina.

Laat iets van u horen


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!